opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen                                                           
LIAZURA streeft ernaar de producten binnen 1 tot 3 werkdagen na bevestiging van de bestelling te verzenden, maar garandeert dat de bestelling uiterlijk binnen 7 dagen wordt verzonden, tenzij een langere periode is overeengekomen.

De verzending van producten vindt plaats via DHL. Zodra de producten zijn verzonden, word je hiervan per e-mail op de hoogte gebracht. Deze e-mail bevat een 'track & trace-code'. Onze klanten binnen Nederland zijn verplicht te tekenen bij ontvangst van de bestelling, vanwege de hoge waarde van de bestelling.

Als je niet thuis bent wanneer de bestelling wordt afgeleverd, probeert DHL de bestelling de volgende dag af te leveren. DHL probeert de bestelling twee keer te bezorgen. Als DHL de bestelling voor de tweede keer niet kan leveren, ontvang je een kaartje van DHL. Met dit kaartje kan je de bestelling ophalen bij het dichtstbijzijnde afgiftepunt.

Het risico van beschadiging en/of verlies van producten berust bij LIAZURA tot het moment van bezorging, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

Verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland bedragen €6,95 via DHL
Voor bezorging buiten Nederland zijn de verzendkosten afhankelijk van het geselecteerde land. Het bedrag van deze kosten wordt weergegeven bij het plaatsen van de bestelling. Staat je land niet op onze verzendlijst, neem dan contact op met onze Customer Care of Via de Whatsapp button links onder in de website.
 

BTW

Alle prijzen op liazura.com zijn inclusief 21% Nederlandse BTW